Just nu sitter hela min familj och kollar efter hotell i Stockholm. Jag och Louise ska till Stockholm nu i oktober för att gå på Olly Murs koncert och vi har varken bokat flyg eller hotell, så det är lite stressigt just nu. Sen så släpps ju biljetterna till One Direction på lördag så det blir ingen sovmorgon för mig. Jag har fixat så att min kompis kommer köa utanför ett ticnetombud för att få biljetter och jag ska sitta med datorn hemma. Jag hoppas att hon kan fixa biljetter för då skaffar hon bra biljetter så att man slipper hamna längst bak.
 
 
 
Snyggt år jag har va, det har faktiskt vuxit otroligt mycket på ett år för jag klippte av det till axlarna förra året i april och nu går det under bh-bandet vid ryggen. Igår hade vi även skolfoto och jag fick stå upp! Det var första gången, han satte de längsta på stolarna. Jag tycker inte att det var rättvist för vi korta syns ju inte när vi står upp. Men man får väl anpassa sig nu på gymnasiet. 
 
Jag vill även tipsa om en ny artist jag har upptäckt, Tich heter hon och hon har fyra låtar jag tycker är jättebra. Little by little, Dust, Breathe in breathe out och Kingdom.
 
I´m not even mad that you walked out of my life♥
 
De två senaste dagarna har jag varit fäst vid min dator 24/7... varför? Jo, för att det finns en grabb som heter Caspar Lee. Tro mig jag vet hur det är att crusha på någon, jag är en professionell fangirl och har varit det i ungefär 1½ år nu. Det har för det mesta varit One direction men även Oscar Zia, Twentyforseven, Olly Murs, Little Mix, Demi Lovato, Ellie Goulding och många fler. Nu har även mitt liv för youtubers börjat forma sig och den första jag fastnade för var den bedårande Caspar Lee. Han är så perfekt och så skön så man inte ens kan beskriva honom. 
 
Nu ska jag snart till streetdancen och ja det ska väl bli roligt som vanligt. Sedan blir det även X factor uk och imorgon är det dags för klassfoto. Vet dock inte vad jag ska ha på mig, hehe, dilemma där. 
 
 
Weee, check out the boy who´s name is Lee♥
 
 
 
 
 
Den här veckan har det seriöst varit krig i min hjärna, jag har inte kunnat fokusera på skolan överhuvudtaget. Det har varit så mycket med anmälningar till tävlingar mail hit och dit och streetdancen. Men nu börjar det äntligen lugna ner sig och jag har till och med fått gjort ett helt engelska projekt om mig mig själv. 
 
Jag saknar Thailand något fruktansvärt men det är inte bara Thailand. Det är Italien, Tyskland, Slovenien, England och Turkiet. Så någon gång i mitt liv måste jag åka på en långresa genom alla länder jag vill till. Åhh nu kom jag på att jag ska ju till Stockholm snart på Olly Murs koncert! Yey så lycklig och så ska jag dit med Louise så då blir det ännu bättre. Nu när jag har slutat i konståkningen och vi inte går i samma klass längre så träffas vi ju inte alls lika ofta och det är ganska sorligt. 
 
Bye Bye♥